10 ting jenter gjør!

1: når jenter er på kino lever vi oss sykt inn i filmen, hvis den er skummel, blir vi mer redde enn gutta, hvis den er trist kan vi fort bli veldig trist selv, vi kan flire mer enn vi burde når det er en komedie. 

2:  jenter går alltid på do sammen, det er ikke sikkert noen av de faktisk går får å tisse, det kan være får å sjekke håret å sminken, sladre, eller bare får å sjekke om du har fått mensen. lol!

3: jenter drar til byn, dette spør egentlig hvordan kategori de ligger i, hvis de er "fjortiser" drar de får å kjøpe klær å sko, hvis de er litt mer "emo" drar de får å røyke, møte venner, å "henge", er de "normale" drar de får å se på klær, det er ikke sikkert de kjøper noe men bare får å se.

4: sminker seg. alle jenter sminker seg en eller annen gang, mest sannsynlig hvis du er over 14år. hvis du er sånn som meg, å sminker deg vær dag, har det ingenting å si om du har kjæreste å han sier du ser penere ut uten sminke, du sminker deg, fordi du føler deg bedre, å d er en vane du har. å hvis du sminker deg har du nåkk litt dårlig hud også pågrunn av sminken, å da tar du iallefall ikke av sminken.

5: girlsnight! de fleste jenter har kvelder der de bare er med jente vennene sine, får å se film, flire, sladdre, å være seg selv. uten gutter.  

6: skifter 1000 ganger før vi går ut, jenter kan ha hele skapet fullt med klær! å finner INGENTING å ha på seg! jeg har dette problemet hele tiden! så jeg bruker å finne ut hva jeg skal ha på meg kvelden før, så jeg slipper å stresse dagen jeg faktisk skal ut.

7: uannsett hvor pen du er, har jenter dager hvor de føler de har sett bedre ut med en søppelkasse over hode, å dager de føler seg alt får tykke, selv om de er tynne. 

8: snakker i mobilen i evigheter med hverandre! dette gjør jeg å en vennine hele tiden, vi kan avtale å møtes et sted, men vi fortsetter å snakke i mobilen til vi faktisk møter hverandre.

9: shopper når vi er på ferie, det kan være alt fra et lite armbånd til 20 klesplagg å noen sko, hvis vi er i utlande, shopper vi klær!

10: denne er egentlig litt delt opp, fordi jenter gråter eller flirer i fylla, når jenter er fulle kan de være glade å latterfulle hele kvelden, eller "huske" alle problemene sine, å begynne å grine. 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Me,myself and I

Me,myself and I

16, Trondheim

Venner, musikk, og snus. Jeg er en bifil jente på 16 år fra Trondheim. jeg blogger om ting. legg meg til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits