5 ting han/hun ikke trenger å vite

jeg har ikke noe å bedre å gjøre så hær har du 5 ting

dette funker egentlig bare hvis du har en kjæreste.

i forhold skal man jo alltid være ærlige. å d kommer til å komme opp krangler dær dere krangler om ting en av dere eller begge har løyet om. 
men hær har du 5 ting han/hun virkelig ikke trenger å vite, selv om dere begge har lyst å være 100%ærlige. du lyger ikke, du bare sier ikke alt haaha..

nr.1:  hvis du fortsatt tenker på eksen din. ikke bring det opp EVER, prøv å hold deg til d forholde du har. å hvis du føler du må si d, er det nesten garantert at han/hun kommer til å tenke på det vær gang dere gjør noe sammen. hvis du er gammel nokk til sex, kommer han/hun også til å tenke på om du tenker på feil person når dere ;; 
 
nr.2: ikke snakk om hvor mange kjærester du har hatt før, eller hvor mange du har gjort det med, hvis det er litt fler en det burde være. dette kan fort ødelegge ting mellom dere.

nr.3: hvis dere har kommet så langt i forholde at det er på tide å møte foreldrene på onkli, sånn at han/hun er med deg på foreksempel ferier med familien osv... å foreldrene dine forteller deg at de ikke liker han/hun, ikke fortell hun/han det, da kommer han/hun bare til å prøve får hardt til å bli likt, å d kan ødelegge mer.

nr.4: hvis hun/han har kjøpt en gave til deg, å brukt lang tid på å finne ut d perfekte å kjøpe, å er kjempe glad når du får d, men du ikke liker d, ikke fortell d, lat som du blir glad, å gjøm d bakerst i skapet elns idk haha. 

nr. 5 ikke gjør dette, bare ikke gjør d! hvis du synes vennina eller kompisen til kjæresten din ser bedre ut enn han/hun. ikke si d, fordi du liker ikke jo ikke vennen, på den forelskelse måten, du syns bare han/hun ser bra ut, men d kommer ikke kjæresten din til å forstå. så ikke si d til han/hun

ja, oki that' it, håper du likte d :) hadee<3 
  

Én kommentar

renate krokstad

25.08.2012 kl.17:13

Heisann! jeg har en linkerunde på bloggen min, gjør du følgene på bloggen min, vil du få muligheten til og få en ærlig bloggvurdering!

Gjerne legg meg også til som venn, så du får muligheten til og se om netopp du blir linket!

Likte bloggen din også! :)

Skriv en ny kommentar

Me,myself and I

Me,myself and I

16, Trondheim

Venner, musikk, og snus. Jeg er en bifil jente på 16 år fra Trondheim. jeg blogger om ting. legg meg til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits