5 ting jeg hater (facebook)

jeg hater facebook! ja, jeg har det, får å snakke med venner, se hva de gjør, osv... 
men hær er 5 ting jeg virkelig hater med facebook.

nr.1 folk som klager på livet sitt, men de skriver ikke hva d er som plager de, de skriver " fy faen jeg hater dette!!!! :(((" bare sånn at folk skal kommentere: " omg hva er galt? går det bra? chat pus!" osv.... særriøst!? det går ant å sende en melding til din bestevenn på facebook, å skrive aaalt som plager deg. resten av fb trenger ikke se d. the cup of fucks i give is empty, i'm sorry \_/

nr.2 folk som tar bilder av seg selv og legger ut på fb vær dag! sånn jeg skjønner hvis du tar et bilde av deg selv  å legger ut på facebook, fordi du trenger et profilbilde, eller hvis du har lyst å vise hva du gjør, men når du er hjemme, tar bilde av deg alene, vær dag, å skriver siden av, "yolo" "it's my life, i do what i want" "fuck what people think, live your life" unnskyld meg, men du tar bilde av deg selv, alene, hjemme, i et speil, d er ikke akk rebelsk, å du er forever alone ok? du trenger ikke vise alle på fb hvor jævlig pen du selv syns du er vær dag, fordi we don't really give a fuck! 

nr.3 når folk skriver " jeg kjeder meg, ring meg hvis du vil finne på noe sexy! (nr: 8949247203440) ;* " send en meld istede til en av vennene dine å spør om de vil joine deg å finne på noe, hele fb trenger ikke å vite at du kjeder deg. å btw: har dere merket at det er aldri noen som kommenterer? d kan være noen få som liker statusen. men ikke noe mer, så ja kos deg med å være forever alone. 

nr.4  album med 200 fest bilder.... sånn ok vi skjønner, du var på en fest, du ble "full", fint får deg (Y) men du trenger ikke legge ut 200 bilder av deg å dine venner, lage duckface i mini kjoler med en drikke i hånda! 

nr. 5 folk som tror facebook er twitter.... -.-' gaaad! sånn de skriver hele tiden, hvor de er, å hva de gjør, bare shut the fuck up! men d aller værste er når folk bruker disse # på fb! bare nei!!! nei!! nei!!! de er ment får twitter fordi de blir blå å du kan trykke på de, å noen ganger blir de også trender, på fb ser d bare fucked ut! så slutt!! eks:" #party til thea omfg #jenterpåfest " d ser bare dust ut! åååh d irriterer meg!! 

okiii d var 5 ting jeg hater med facebook (Y) ^^ oki kos dere idag å ja, hadee<3
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Me,myself and I

Me,myself and I

16, Trondheim

Venner, musikk, og snus. Jeg er en bifil jente på 16 år fra Trondheim. jeg blogger om ting. legg meg til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits