Things i don't understand about parents

 nr.1 hvordan de ikke forstår internett! det er virkelig ikke så vanskelig! de sitter dær å bare, hva er en poke, kan de se hva jeg skriver? vent hæ? går det ant å ha profilbilde, hva er det? jeg ødla facebook! det kom en lyd! kan jeg høre på musikk på pcn min? hva hvorfor hæ? 
nr.2  hvordan de vet ALT! de vet alt! ikke sånn om hva jeg driver med å sånn, men hvis jeg er på rommet mitt å sier hvor er den hvite toppen min, så vet de akk hvor den er, eller hvis jeg må ha hjelp til lekser, så kan de det, uannsett hva det er! 
nr.3 hvorfor de spør! de spør om så mange rare spørsmål, som ikke har noen mening what so ever! feks: du? hva ehm hvordan liker du, ehm hvordan har du det idag? det er akk som de prøver å bare finne på et spørsmål får å få litt kontakt med deg, når de ser at du er opptatt å ikke har tid.
nr.4  hvis jeg ikke svarer når de ringer, eller ikke svarer med engang de sender en melding, så er jeg enten i trøbbel eller de er kjempe urolige, men når jeg skal ha tak i de, da er det ingen svar å få, å de mener at jeg maser. 
nr.5 hvordan de greier å være 100% hele dagen, de står opp sånn 7 drar på jobb, kommer hjem, vasker lager middag, order ditt og datt, å går ut på butikken, drar bort til en venn på kvelden, når jeg kommer hjem fra skolen er jeg dø! jeg legger meg på soffan, å ser tv til det er middag, å drar ut en tur til en venn på kvelden, å da chiller vi bare. mens foreldre er overalt hele tiden uten en pause, jeg har aldri greid å gjøre det.


ok så that's it 5 ting jeg ikke forstår om foreldre,  hope you liked it :3
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Me,myself and I

Me,myself and I

16, Trondheim

Venner, musikk, og snus. Jeg er en bifil jente på 16 år fra Trondheim. jeg blogger om ting. legg meg til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits