Love

så hei :)

jeg er så sykt loner får tiden haha cx
jeg har nå vært borte fra skolen nesten en uke, pga jeg oppererte håndledde, å jeg har sykt lyst å dra på skolen imra, men det er lite sannsynlig at kommer til å skje, fordi alt er bare hovent og vondt :(
anyway det er ikke hva dette innlegge skal være om.

ja som sagt er jeg sykt loner, jeg har jo venner å sånn, men har så sykt lyst på en kjæreste haha. før har det vært sånn at jeg har datet den første gutten som sa han var inntrisert, fordi jeg er veldig sånn at jeg har lyst å være med noen, så de 3 siste forholdene mine har vart rundt 1 uke + hvær, å det er ikke bra, jeg var sammen med en fantastisk gutt i spania når jeg bodde dær, men jeg avsluttet det fordi han var interisert i en annen jente sammtidlig som han var sammen med meg. etter noen månder når jeg var hjemme i norge igjen ble jeg sammen med en enda mer fantastisk gutt, som jeg tror virkelig var forelsket i meg, å vi hadde det kjempe bra, men det var på den tiden jeg hadde det veldig dårlig med meg selv, så jeg greide ikke være den halve av det hele du må være i et forhold da... så jeg bestemmte meg å avslutte det, før jeg fikk "bygd" opp onklie følelser får han. å det syns jeg egentlig var veldig kjipt fordi jeg virkelig likte han, men jeg måtte bare gå å finne meg selv på en måte da.. 

så nå er det sånn at jeg har veldig lyst på et forhold, men jeg vil ikke bare hoppe på den første gutten som virker intrisert, men jeg har heller ikke lyst å lete etter en, fordi det er jo sånn at kjærlighet kommer når du minst forventer det. så jeg skal bare jobbe vidre med å finne meg selv, å bli gla i den jeg er på en måte, å kanskje hvis jeg er heldig kommer den perfekte gutten iløpet av 2013.

jeg elsker vennene mine å familien min å alle som er rundt meg, men jeg føler at nå som jeg er 16 snart 17 trenger jeg en jeg kan være nær og en jeg savner når han ikke er med med meg, å ha den forelska følelsen fordi den savner jeg veldig. å ja utsende betyr virkelig ikke mye, det handler mye mer om hvordan han er å personlighet, å hvordan han behandler meg.

så ja that's it i guess<3 føler meg sykt ærlige med dere nå haha ^^


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Me,myself and I

Me,myself and I

16, Trondheim

Venner, musikk, og snus. Jeg er en bifil jente på 16 år fra Trondheim. jeg blogger om ting. legg meg til som venn!

Kategorier

Arkiv

hits